Dacia Duster

Nye Dacia Duster har blitt enda tøffere! Ny front med ny grill med lavere luftinntak og doble optiske frontlykter. Utstyrt med nye 16 toms felger i mørkegrå metallic (gjelder modellen med Sportspakke) og nye langsgående takrails, har bilen fått en moderne, robust og dynamisk stil som fremhever bilens SUV egenskaper. Nye baklyk-ter gjenspeiler designelementene fra fronten på bilen, først og fremst gjennom bruk av kromdetaljer.
Men den virkelige revolusjonen finnes på innsiden av nye Duster. Mer elegant, med sitt nye instrumentpanel, midtkonsoll, interiør finish og stil. Mer funksjonell med nye oppbevaringmuligheter og bagasjeplass på 408 liter. Enda mer for pengene med mer tilgjengelig ekstrautstyr som multimediasystemet MEDIA NAV med pekeskjerm, cruise control, hastighetsbegrenser og ryggesensor.
Nye Duster har ABS og ESP med antispinn som standard. Utviklet for å klare utfordringer i all slags terreng og føreforhold, er Nye Duster en ekte 4X4 som imponerer med sin fremkommelighet. Dacia Duster finnes også nå i 4×2 versjon med den svært drivstoffgjerrige 110HK dCi motoren som både er stillegående og kraftfull, og med et lavt CO2 utslipp.

Pris fra kr. 195.000