Gjør deg klar til nye eventyr

INVITASJON TIL VIP-VISNING!

Kjære kunde. Vi ønsker at du skal være en av de aller første til å oppleve helt nye Kia Sportage og inviterer deg herved til VIP-visning med lett servering.

sportage1

Torsdag 11. februar klokken 18.00

Med nye Kia Sportage handler alt om å gi deg mer enn du forventer. En mer slående design og avansert teknologi. Flere spennende detaljer som øker både komfort og sikkerhet. Bilen er spekket med nyheter som blant annet blindsonevarsler som overvåker dødvinklene, bakluke som åpnes automatisk, ventilerte forseter, automatisk nødbremsesystem som oppdager både biler foran deg og fotgjengere som krysser veien og ikke minst filskiftvarsler som gir beskjed når føreren umotivert beveger seg ut av kjørefeltet. Dette er bare noen av de spennende nyhetene nye Kia Sportage kan by på. Møt opp og opplev resten…

 

 


 

Gjør deg klar til nye eventyr

Nye Kia Sportage Med nye Kia Sportage handler alt om å gi deg mer enn du forventer. En mer slående design og avansert teknologi. Flere spennende detaljer som øker både komfort og sikkerhet. Flere grunner til å komme deg ut og gripe dagen. Det handler om å oppdage en helt ny måte å se verden på. Utforske. Hente inntrykk. Forflytte seg langt, eller være i nærheten. Finne nye eventyr og nye steder. Med sin nytenkning, stil og komfort, er Kia Sportage den perfekte bilen til å sørge for at hver eneste reise teller.

sportage2

Høyteknologiske bi-xenon hovedlykter med dynamiske kurvelys holder veien foran deg krystallklar. Systemet, som arbeider i takt med styringen, sørger for at ting foran deg er opplyst – uansett hvor du kjører.

Den praktiske trådløse batteriladeren gir deg muligheten til å plassere telefoner med Qi teknologi, eller kompatible systemer, direkte på gulv- konsollen for å lades.

Blindsonevarslingen har radarer som overvåker dødvinkelen på hver side av bilen, og varsler om biler som befinner seg i denne, med et blinkende varsellys i sidespeilet. Kjørefeltvarslingen hjelper deg til sikre skift av kjøre-felt. Den varsler om kjøretøy som ligger inntil 70 meter bak, i det parallelle kjørefeltet.

NYHET: Automatisk bakluke
Når du har hendene fulle, er det hendig at bakluken åpnes automatisk. Smart-nøkkelen trenger bare befinne seg bak bilen i tre sekunder først. Bakluken lukker du enkelt igjen ved å trykke på en knapp.

Interiøret er nettopp så komfortabelt som du kan forestille deg. Fra de elegante setene til bruken av materialer med høy kvalitet gjennom hele kupéen, mangler det ikke på detaljer som får deg til å føle deg hjemme.

Kontakt oss i dag på tlf. 52 81 45 00 for å bestille prøvekjøring.

Kia Sportage brosjyre:

New_Kia_Sportage_prerelease_21x21_uten_pri