hybrid_optima_update

GJØR DEG KLAR TIL EN BANEBRYTENDE OPPLEVELSE

Hva er Optima Hybrids hemmelighet?
For det første, en effektiv hybrid drivlinje med et lett lithium batteri med høy effekttetthet og regenererende bremsesystem. Eller hva med et topp lydsystem fra Infinity? Og sist, men ikke minst, Kias ledende 7 års garanti; et bevis på Kias gode kvalitet.
Intelligente systemer gir effektiv kjørsel
Kia Optima Hybrid kommer med flere finesser for mer effektivitet. Den stilige 4.3″ TFT LCD-skjermen viser om bilen kjører på drivstoff eller strøm, gjeldende- og gjennomsnittlig drivstofforbruk, samt at du får data på det regenererende batterisystemet.
Kjøreglede med effekt
Selv om du kutter utslipp, er det ingen grunn til å legge noen demper på kjøregleden. Enten du kjører i bytrafikk eller på motorvei gir drivverket til nye Optima Hybrid en rask og smidig overgang fra EL-modus (strøm) til hybrid (drivstoff / strøm) for optimalt drivstofforbruk og kjøreglede.
6-trinns automatgir
Automatkassen uten tradisjonell momentomformer har et smart program for å sikre optimal drivstoffeffektivitet og gode kjøreegenskaper.
Optima Hybrids interiørkonsepter
Du kan velge mellom et helt sort, eller tofarget beige interiør i stoff / kunstskinn eller skinn. I tillegg hvitt skinn med blå piping. Varmeseter er tilgjengelig i forsetene, mens man også kan få ventilert førersete.
power_optima_update
interior_optima_update