Kia viser de første bildene av helt nye Niro Electric

– De første bildene av kompakt SUVen Niro Electric viser en sporty design

– Stilig og moderne eksteriør inspirert av designkonsept vist på CES 2018

– Nye Kia Niro Electric med rekkevidde på mer enn 450 km*

Kia viser i dag sin helt nye Niro Electric på ‘International Electric Vehicle Expo’ i Jeju, Korea. Den sporty og praktiske kompakt SUVen Niro Electric kombinerer kjøreglede med iøynefallende design og funksjonalitet. Det er Kias designsentere i California og Namyang, Korea, som har utviklet bilen.

Niro Electric har hentet inspirasjon fra konseptbilen Niro EV som ble vist på 2018 Consumer Electronics Show i Las Vegas i januar. Bilen har en eksklusiv grill og LED kjørelysene har en design som skiller seg fra hybrid og plug-in hybrid variantene av Niro.

Niro Electric har Kias nyeste generasjon elektriske drivlinje, som benytter ny produksjonsteknologi utviklet spesielt for Kias elbiler. Niro Electric kommer med en 64 kWh lithium-polymer batteripakke, og måltall for rekkevidde er mer enn 450 km*, eller mer enn 300 km* med den mindre batteripakken på 39.2 kWh. (WLTP-målestandard)

For Europa vises Niro Electric første gang under Paris Motorshow i starten av oktober, og lansering i Norge blir i desember.

NB! Alle tekniske data er forventede måltall, og er avhengig av videre utvikling og typegodkjenning. Rekkevidden er kalkulert etter World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Alle tall kan endres.