Konkurranseregler “Finn TVH-bilen – Vinn TVH-bilen!”

For å delta i konkurransen må du følge med på de annonserte tema og regler som fremgår på nettsider og Facebook-/Instagram hos de annonsert premieleverandørene i konkurransen.

I tillegg til å være med på å vinne gratis lån av bilen, trekker vi ut finalister som deltar i spesifikke Vinn Bilen-konkurranser på Facebook hos Varden Bil og TV Haugaland.

Formål og regler:

Formålet med konkurransen er både å skape god underholdning for TV Haugalands seere og gode bilder fra våre reportere som bruker bilen på oppdrag i distriktet vårt.

Det er to måter du kan delta i konkurransen “Vinn TVH-bilen” på:  

 1. Ta bilde av TVH-bilen på oppdrag på Haugalandet 
 2. Ta bilde av deg selv, eller noen du kjenner, sammen med TVH-bilen
 3. Last bildet opp på Instagram og tagg bildet med #vinntvhbilen #vardenbil #tvhaugaland og hvilken kommune (f eks #haugesund) du har tatt bildet i (se eksempel nedenfor)
 4. Følg med på TV Haugaland og Varden Bil sin Facebook side for mer informasjon og trekninger om vinneren!

Det trekkes ut ukentlige bilder hvor fotografen vinner ulike premier. Alle ukentlige vinnere går videre til finalen i septemberr. Man kan delta med bilder konkurransen hver uke, men usaklige innlegg eller «spam» vil føre til utestenging fra konkurransen.

Se eksempel nedenfor:

Premier

 • Gavekort på bilvask hos Varden Bil til 600 kroner.
 • Stor pizza fra Dolly Dimple 
 • Andre overraskelser som annonseres under vegs i konkurransen!

pastedGraphic.png

 1. Konkurransen “Vinn TVH-bilen”, varer fra februar til august 2019, med ukentlig trekning av delvinnere og finaletrekning i september 2019. Mer detaljerte datoer vil annonseres på TVH og Facebook.
 2. Vinneren som vinner “TVH-bilen”, disponerer denne fra trekning og ut 2019.
 3. Vinneren må være bosatt på Haugalandet.
 4. TV Haugaland administrer konkurransen i samarbeid med flere partnere.
 5. Ansatte i TV Haugaland og samarbeidspartnere til konkurransen, samt alle disses nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.
 6. Alle avgifter eller eventuell skatt som oppstår i forbindelse med vinnerbeløp, eller verdien på gevinsten, skal betales av vinneren, og vinnere skal selv innrapportere dette.
 7. Vinnerens navn, bilde, og stemme kan benyttes i kommersielt øyemed på TV Haugaland eller annen involvert annonseplass. Dette gjelder også alt innhold som sendes som del av påmeldingen til konkurransen, eksempelvis bilde, tekst, multimedieinnhold osv.
 8. Om ikke annet oppgis står ikke TV Haugaland ansvarlig for ekstra utgifter som oppstår i forbindelse med premien.
 9. Vinneren kan ikke bytte ut premien mot tilsvarende beløp i kontanter eller i andre ting med lignende verdi, få erstatning eller gi premien til andre.
 10. TV Haugaland forbeholder seg retten til når som helst under konkurranseperioden å endre konkurransen og/eller reglene og innholdet.
 11. TV Haugaland er ikke ansvarlig for tekniske feil på telefon, e-post eller brev, eller problemer/kostnader som måtte oppstå som følge av slik type feil.
 12. Vinneren som vinner “TVH-bilen”, disponerer denne fra trekning og ut 2019.
 13. Vinner er ansvarlig for å levere bilen i samme tilstand som den ble levert, og egenandel vil være 5000,- ved skade som skyldes bruker av bilen.
 14. Ved tvist i forbindelse med konkurransen avgjør TV Haugaland utfallet. TV Haugaland avgjørelse er endelig.
 15. Ved konkurs eller annet mislighold fra samarbeidspartnere til konkurransen kan ikke TV Haugaland holdes ansvarlig for levering av premien.

Vi håper på god respons fra publikum og vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe til å løse situasjoner som måtte oppstå!