Mitsubishi

Selger Mitsubishi
Steinar Jensen
Mob: 90 97 46 00
Mail: steinar@vardenbil.no

i-MiEV

Null drivstofforbruk, null CO2-utslipp, null støy. Med i-Miev utvider Mitsubishi sitt modellprogram i kompaktklassen med en 100 % elektrisk løsning. Den nye bybilen ble bygget for å gjøre det lettere å komme seg rundt i byen. Fra Kr. 149.500,-

Lancer

Sports Sedan med et utseende som bare overgås av de fantastiske kjøreegenskapene. Førermiljøet er i Lancer reflekterer de gode kjøreegenskapene, samtidig er Lancer en lettkjørt bil som innbyr til lange turer. I Norge kommer Lancer med en kjapp 1,6 liters 16 ventilers bensinmotor på 85 kW/ 116 HK. Den gjør 0-100 km/t på 10,7 sekunder. Mitsubishi Motors sikkerhetsfilosofi er å konstruerer biler som hjelper deg å unngå farlige situasjoner uansett kjøreforhold. Skulle likevel uhellet være ute skal du og din familie ha den absolutt best mulige sikkerhet og beskyttelse.

Lancer Sportback

Vis deg frem med en styling som mottar applaus overalt, med en kjøreopplevelse som hever smil rundt hver sving. I Norge kommer Lancer med en kjapp 1,6 liters 16 ventilers bensinmotor på 85 kW/116 HK. Den gjør 0-100 km/t på 10,7 sekunder. Lancer Sportback er en lettkjørt og behagelig 5-dørs kombi coupé med god plass og mye utstyr for pengene. Mitsubishi Motors sikkerhetsfilosofi er å konstruerer biler som hjelper deg å unngå farlige situasjoner uansett kjøreforhold. Skulle likevel uhellet være ute skal du og din familie ha den absolutt best mulige sikkerhet og beskyttelse.

Mitsubishi Space Star

Med sitt spreke design er Space Star en bil det er lett å bli glad i. Space Star vil med sine aerodynamiske kurver og lekre styling skape en forfriskende balanse og en betryggende følelse av stabilitet. Sett deg inn i Space Star og opplev den rene kjøregleden. Komforten er fremhevet med et interiør i høy kvalitet, godt utsyn, nytt multifunksjonsratt og DAB+.

Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX er spesielt tilpaset norske forhold, både by og landeveiskjøring. Den er både kompakt, sporty, praktisk og familievennlig.Mitsubishi ASX gir deg muligheten til å velge mellom to- eller firehjulstrekk, eller det kan låses i lavere hastigheter. 

Mitsubishi Outlander

Ta kontroll over det urbane i den nye Mitsubishi Outlander. Med sin kvikke respons og livlige kjøreegenskaper har du full kontroll mens du nyter byen i stille omgivelser. Uansett hvor ferden går, vil Outlander gi deg økt kjøreglede og høyere kvalitetsfølelse helt frem. Nye Outlander overgår alle forventinger når det gjelder miljøvennlig kjøring, noe som har blitt et essensielt aspekt for biler. I tillegg til motorer med enestående egenskaper og ytelser, har de nye MIVEC og DI-D-motorene oppnådd sjeldent lave utslipp og meget lavt forbruk.

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV

Verdensnyhet! Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV. Endelig en hybrid for norske forhold!

Outlander Plug-in Hybrid EV (PHEV) kombinerer 4WD, fremkommelighet, miljøbevissthet og romslighet. Bilen blir verdens første ladbare (plug-in) SUV.

Med to elektriske motorer, 4WD og innebygget Super-All-wheel control (S-AWC), teknologi kjent fra Mitsubishi Lancer Evolution, har du ifølge impotoren suveren fremkommelighet.

Mitsubishi Pajero

3,5 tonn tilhengervekt. Super Select 4WD (SS4-II). 3,2 liters diesel på 200 HK. Sperre på senterdiffen og bakre diff. Pajero er utviklet med erfaringer blant annet gjennom deltakelser og seiere i det velkjente Dakar Rally, et av verdens desidert tøffeste ørkenrally. Pajeros avanserte drivverk og konstruksjon reflekterer disse grensesprengende erfaringene. Så snart du har satt deg bak rattet og sunket ned i de myke, luksuriøs skinnsetene med den brede midtkonsollen, høyt hevet over alle andre på veien – det er da du vil føle at livet er herlig.

Mitsubishi L200

L200 er skapt for opplevelse og eventyr. I L200 finner du et virkelig avansert 4WD system som er konstruert for fremkommelighet på alle typer underlag, on- eller off road. Nye L200 sørger for at du kan nyte lange turer med ulike praktiske funksjoner, Med praktiske funksjoner som navigasjonssystem, Bluetooth® Handsfree, og ETACS sørger nye L200 for at du kan virkelig nyte lange kjøreturer.