rio_sitecore_gallery_4_1230x820

Liker du Kia Rio, vil du simpelthen elske den nye utgaven! Rios enorme popularitet rundt om i verden har gjort at vi har forbedret den enda en gang – nå med en visuell overhaling som resulterer i oppgradert utvendig styling, enda bedre interiør, og et nivå av komfort og plass som er på topp i denne klassen.

Under ledelse av Kias sjefdesigner Peter Schreyer, har design teamet i Korea oppdatert Rios «tigernese grill» og gitt bilen en ny støtfanger med tåkelys. Tre nye aluminiumsfelger (tilgjengelig i 15-, 16- og 17-tommer) gir Rio en oppfrisket ny stil. Det er også utformet en ny støtfanger bak.

Interiøret har blitt lysere og friskere med krom rundt luftdysene i dashbordet, og en nyutviklet midtkonsoll. Man kan nå også velge mellom nye stoff- eller skinnkvaliteter i interiøret, samt nyeste generasjon navigasjon med 7-tommers berøringsskljerm og DAB.

Nye Kia Rio leveres med et utvalg av opp til fire effektive motorer, fra 70 (75) til 109 hk. Motorer med manuell girkasse er tilgjengelig med Kia Start/Stop (ISG) teknologi – som inkluderer automatisk start-stopp, avansert dynamo kontroll og en oppgradert startmotor. Nye Rio får også montert nye dekk med lav rullemotstand.