Renault KOLEOS

Utvid horisonten med den nye Renault KOLEOS.

Med en helt ny kombinasjon av krefter og eleganse, særpreget design og sprek stil, hever nye KOLEOS listen enda noen hakk.

  • KOLEOS kan leveres med avansert firehjulstrekk i kombinasjon med automatgir.
  • Bakkeklaringen er på hele 21 cm.
  • Interiøret er av høy kvalitet, med svært komfortable for- og bakseter. Baksetene kan leveres med setevarme.
  • KOLEOS har en av de romsligste kupéene i segmentet.
  • R-link 2 multimediesystem med navigasjon er standard på alle modeller.
  • Toppmodellen – BOSE® Edition – har lydanlegg fra BOSE® med 12 høyttalere inkludert subwoofer.

Reisen starter med interiøret
Interiøret i den nye KOLEOS er et univers av avansert teknologi og forseggjorte detaljer som gir deg lyst til å legge ut på reise. Alt er utformet for å gi maksimal kjøreglede. Midtkonsollen har en ergonomisk riktig utførelse med enkel tilgang til alle viktige betjeninger, og sammen med de teknologiske løsningene som styres via multimediesystemet R-LINK 2 sin 8,7” berøringsskjerm*, det egendefinerbare TFT-instrumentpanelet og de nyskapende førerassistentsystemene, gjør den kjøreopplevelsen både hyggelig og fri for stress.

ALL MODE 4×4-i
Velg Auto-modus hvis du vil at bilen automatisk skal gå over i ALL MODE 4×4-i når forholdene krever det. Dreiemomentet fordeles da automatisk mellom for- og bakakselen. Velg Lock-modus hvis du vil ha permanent firehjulsdrift med fast fordeling av dreiemoment mellom for- og bakaksel og maksimal fremdrift og stabilitet på alle underlag. Kast deg ut i det, og overgå deg selv med ALL MODE 4×4-i i den nye KOLEOS!
Nye KOLEOS kommer som både 2WD og 4WD.

Energy dCi 130 – Behagelig og økonomisk
Dieselmotoren Energy dCi 130 gir optimal balanse mellom komfort og driftsøkonomi. Den spenstige og vedvarende akselerasjonen sikrer en bemerkelsesverdig god kjørekomfort med et svært moderat drivstofforbruk.

Energy dCi 175 – Herlig dynamisk
Dieselmotoren Energy dCi 175 utvikler et dreiemoment på hele 380 Nm fra 2 000 o/min og gir forbedret akselerasjonsevne og en unik kjøreglede.

Surroundlyd fra Bose®
Nye KOLEOS’ eksklusive lydanlegg fra Bose®* gir krystallklar lyd det er en ren fornøyelse å lytte til. De 12 avanserte høyttalerne gir deg følelsen av å ha med deg konsertsalen på tur. Anlegget gir en virkelighetstro lydgjengivelse med en omsluttende surround-effekt som gjenskaper liveopplevelsen. Gled deg over klar, fyldig og balansert lyd underveis.

Romslig kupé
Nye KOLEOS ser stort på det. Den romslige kupéen betyr god komfort både for deg og passasjerene. Førersetet er dypt og omsluttende, og panoramataket kan åpnes, slik at du får en unik utsikt.