I 1996 oppfant Renault den kompakte MPV-en (flerbruksbilen) med første generasjon av Scénic. 20 år senere omdefinerer Renault hele konseptet.

Den nye SCENIC er en flerbruksbil med særpreg og moderne design, en bil man kjøper fordi man har lyst på den – og fordi den gir topp komfort for hele familien. Designmessig har den nye Renault SCENIC blitt en svært tiltalende bil som bryter med konvensjonene for flerbruksbiler og har fått unike proporsjoner med 20-tommers hjul og et tofarget karosseri som vil slå ned som en bombe i segmentet.

Den nye SCENIC er likevel tro mot opphavet, og de modulbaserte løsningene som gjorde de foregående generasjonene til en suksess, er videreført og videreutviklet.

One Touch Folding-systemet gjør dessuten hverdagen litt enklere. Som eneste bil i segmentet for kompakte flerbruksbiler er den nye SCENIC som standard utstyrt med et avansert nødbremsassistentsystem (AEBS) med fotgjengersensor. Denne sikkerhetsforanstaltningen kommer i tillegg til et komplett utvalg av førerassistentsystemer.

Den nye SCENIC låner dessuten flere funksjoner og egenskaper fra segmentet over, deriblant MULTI-SENSE-teknologi og R-LINK 2-systemet med skjerm på hele 8,7 tommer og head-up-display i farger.

06-New-GRAND-SCENIC 17-New-GRAND-SCENIC 31-New-GRAND-SCENIC 41-New-GRAND-SCENIC