Renault

Renault Zoe

Pris fra kr. 211.500

Renault Clio

Du vil falle for den nye Renault Clio med en gang. Med sine myke kurver, uttrykksfulle front og sportslige bakparti er den en bil som skiller seg ut. Renaultlogoen midt i grillen etterlater ingen tvil om hvem du har med å gjøre. Nyt lekker design ned til minste detalj.

Pris fra kr. 202.000

Renault Kadjar

Bak rattet i denne nye crossoveren er du klar til å utforske nye veier, nye horisonter. Med selvsikkerhet, teknologi og komfort snur Renault Kadjar opp ned på de etablerte kodene: Økonomiske motorer, en rekke førerassistansesystemer, et lyst, bekvemt interiør og smart allsidighet gjør bilen til den ideelle partner på landeveien.

Pris fra kr. 283.000,-

Renault TALISMAN Sport Tourer

Den nye Renault Talisman Sport Tourer har alle egenskapene og fordelene til sedanversjonen, i tillegg til plassen og funksjonalitetene til en stasjonsvogn.

RENAULT Clio Sport Tourer

  • Nye Clio Sport Tourer har opptil 2,48 meters lastelengde (Dynamique utgave) og har en bagasjeromsplass på hele 443 liter.
  • Nye Clio IV kommer med den nye bensinmotoren Energy 0,9 TCe 90 med Stop&Start (104 g/km) som er Renaults første tresylinders motor med turboinnsprøytning.
  • Den kommer også med den nye motoren 1,2 TCe 120hk med EDC (automat)
  • Cruise Control, LED-lys, radio MP3, AUX, USB med Bluetooth, bakkestartassistent, Renault Bass REFLEX, og mye mer er standard fra første nivå (Authentique).

Pris fra kr. 212.000

Renault Captur

Renaults første crossover med storbyfølelse er smidig og elegant, både utvendig og innvendig. Med alt av Renaults kunnskap i ryggen går den nye veier når det gjelder design, komfort, utstyr og ikke minst kjøreglede!

Pris fra kr. 221.500

Renault Megane

Designmessig følger Renault Mégane samme linjen som Scénic og Grand Scénic, med elementer som LED-lys og nye kromdetaljer i front. Med nytt interiør og mulighet for å velge Renaults Visio System, er alt lagt til rette for at Mégane fortsetter sin suksess som en sikker bil med høy kvalitet.

Renault Kangoo

Praktisk, komfortabelt og økonomisk. Håndverker, kjøpmann, varebud, dekoratør, installatør eller snekker. Renault Kangoo Express tilpasser seg de fleste yrker med sine 3m³ lasteplass. Kangoo Express er designet for å spare deg tid og energi ved lasting og lossing.

Pris fra kr. 164.800,- eks.mva

Renault Trafic  

Smarte løsninger og topp førerkomfort. Det finnes et bredt utvalg og varianter av Renault Trafic, tilpasses etter ditt og firmaets behov. 2 lengder, 2 høyder og 2 utstyrsnivåer. I tillegg er lasterommet i Renault Trafic et av de bredeste i sin klasse.

Pris fra kr. 260.600,- eks.mva

Renault Master

Vår største arbeidshest som samtidig har det meste av både personbilkomfort og en rekke praktiske oppbevaringsrom, smarte løsninger og en komfort i personbilklassen. Med brede sidedører kan europaller lastes sidelengs.

Pris fra kr. 324.900,- eks.mva

Renault Kangoo Z.E

Pris fra kr. 203.100

Renault Twizy

Pris fra kr. 99.900,-